Kategorier
Renovera

Badrumsrenovering med begränsad budget i Stockholm

En badrumsrenovering i Stockholm behöver inte kosta några stora summor, eller ta lång tid att utföra. Om du tänker smart kan du spara både tid och pengar.

Det går att läsa om de som har utfört en badrumsrenovering som har kostat nästan en halv miljon att utföra. Renoveringar som dessutom inte ser så avancerade ut eller ens speciellt lyxiga. Och det kan kännas som att du kommer bli ruinerad om du ger dig på att göra en sådan renovering i ditt hem.

Men kostnaden för en badrumsrenovering har flera dyra åtgärder som du kan undvika. Om du exempelvis vill flytta väggar, ändra platsen för avlopp eller dra om vatten och el, så kommer kostnaden skjuta i höjden. Därför bör du inte göra det, om du har en begränsad budget att förhålla dig till.

En smart badrumsrenovering

Ju mer du kan behålla från ditt gamla badrum desto billigare blir en badrumsrenovering i Stockholm. Men du kan även hitta sätt att hålla nere kostnaden på genom att låta det ta lång tid från att du bestämt dig för en renovering och till att du utför den. På den tiden kan du i lugn och ro exempelvis leta inredning och material på utförsäljningar och reor.

Det du däremot inte ska spara pengar på är den hantverkshjälp som behövs vid renoveringen. Och det gäller allt från elektriker och rörmokare till snickare och plattsättare. För det är mycket viktigt att du får ett badrum som är säkert och som inte kommer dra på sig fuktskador.